Többször leírtuk már, hogy a honlapunk elköltöztetése mellett egyéb, izgalmas projektekbe is belevágunk 2023-ban, a blog fennállásának 10. évfordulóján. Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hosszas előkészítő munka után minden feltételt megteremtettünk ahhoz, hogy mától nem csak olvashatod, hanem viselheted is a miskolcit, legyen az egy prémium minőségű női vagy férfi póló, pulóver, trikó vagy atléta, tetszőleges színben és méretben, de választhatsz bögrét, táskát vagy hátizsákot is. Hogyan juthatsz hozzá? Mutatjuk a részleteket.

8 éve bizonyított minőség

A gyártást nem bíztuk a véletlenre, melyben partnerünk az ország legjobb pólókészítő franchise hálózata, az I Love Póló lesz, akik Tatabánya, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Pécs, Kaposvár, Szeged, Békéscsaba, Debrecen, Szolnok és Eger után Miskolcon, a Szemere utca 3. szám alatt (a Falánk Fanny mellett) nyitották meg legújabb üzletüket november 24-én, így személyesen is van lehetőséged meggyőződnöd arról a prémium minőségről, amelyet mi már előzetesen teszteltünk. Ez döntő tényező volt, hogy letegyük a voksunkat az ILP mellett, ráadásul nincs még egy olyan vállalkozás az országban, aki 3 év mintakopás garanciát vállal a termékeikre.

Válogass több mint negyven mintánkból az ország bármely pontjáról

Webshopunkban jelenleg 43 minta érhető el, a paletta pedig folyamatosan bővül, így érdemes lesz visszanézned többször is. A minták kialakításánál törekedtünk arra is, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb színkombinációt.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan éltek, dolgoztok a Miskolc-táblán túl is, így azt is elsődleges szempontként kezeltük, hogy a szolgáltatás az ország bármely pontjáról elérhető legyen. Engedjetek meg itt egy személyes élményt: próbavásárlóként, inkognitóban rendeltem a saját mintáinkból, amely két nap múlva, kifogástalan állapotban érkezett meg úgy, hogy még én is rácsodálkoztam a ruhák minőségére és a szállítás gyorsaságára. Azóta is ezekben járunk Diósgyőr-meccsekre :)

Azzal, hogy a Szemere utcai üzlet megnyílt, nem csak felgyorsultak a folyamatok (hiszen a gyártás helyben történik), hanem lehetőséged van a boltban megtapizni az ott kitett mintadarabokat, rendelni, illetve azokat átvenni is, megspórolva ezzel a szállítási költséget.

Mintaválasztékunk a fenti képre kattintva érhető el.

Hasznos információk

 • Hol és hogyan rendelhetek?
  Online ide kattintva vagy személyesen a belvárosban, a Szemere utca 3. szám alatt.
 • Mikortól rendelhetek? 
  Online akár már most is leadhatod a rendelésed, bolti rendelésre csak annak nyitvatartási idejében van lehetőséged. Direkt nem a vásárlás szót használtuk, hiszen – mivel egyedileg gyártott termékekről van szó, ahol számtalan színben kérheted a kiválasztott mintát XS-től 5XL-ig – az általad leadott bolti megrendelés elkészítésére is várni kell 1-2 napot.
 • Mennyibe kerül a szállítás?
  Házhozszállítjuk GLS futárral előrefizetés esetén 1490 Ft-ért, utánvét esetén 1890 Ft-ért. Kérheted FoxPost automatába is 1190 Ft-ért, ebben az esetben 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás. Emellett szintén díjmentesen átveheted a rendeléseket az ILP üzletekben országszerte, így Miskolcon is.
 • Külföldre van-e szállítás? 
  Mivel ezt többen is kértétek, így ezt is igyekeztünk gyorsan megoldani. Ma már Szlovákiába, Németországba, Romániába, Franciaországba, Spanyolországba, Ausztriába, Olaszországba, Szlovéniába és Csehországba is kérheted a kiszállítást. Részletek a webshopon. 
 • Hogyan tudnék biztosra menni a méretválasztásnál? 
  A webshopunkon minden termék esetében megtalálod a mérettáblázatot, de a Szemere utcai üzletbe is bemehetsz felpróbálni a termékeket.
  Ha mégsem lett jó a méret, akkor egy minimális különdíj fejében (1490 Ft) méretcserére is lehetőséged van.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Webshopunkban utánvétes, bankkártytás és átutalásos fizetésre van lehetőség.
  A miskolci üzletben ezeken felül készpénzes fizetésre is lehetőség van.
 • Hová fordulhatok kérdéseimmel?
  Mivel a gyártást és a forgalmazást is partnerünk, az ILP végzi, így minden technikai jellegű kérdésben ők a kompetensek, de kereshetsz minket is bátran az info@miskolcadhatott.hu e-mail címen.